Naše vrednote

Naše vrednote povzemajo bistvo tega, kar predstavlja Imperial. Določajo, kdo smo, kaj delamo in kako to delamo. Povezujejo nas in določajo način, kako poslujemo ter vplivajo na naše ravnanje. Naše vrednote živimo vsak dan v vsem, kar počnemo. Naše vrednote so sodelovanje, stalno izboljševanje, prevzemanje odgovornosti in iskanje novih priložnosti. Te vrednote so temelj našega uspeha.

Naše vrednote

We can - Mi zmoremo

Vse je mogoče, skupaj zmagujemo.

Naša pozitivna naravnanost prispeva k uspehu. Skupaj iščemo najboljše rešitve in jih usklajeno izvajamo. Vedno obstajajo razlogi, zakaj je nekaj mogoče in ne zakaj to ni mogoče. Ne gre za doseganje popolnosti. Iščemo pragmatični pristop, se uskladimo in se stalno prilagajamo. In če ne bo uspelo prvič, bomo ugotovili zakaj ne in poskusili znova.

I own - Jaz sem odgovoren

Vidim, izkoristim priložnost, uresničim.

Vem, kaj je treba storiti, da bi dosegli naše cilje. Če je potrebno, bom prevzel pobudo in jo hitro uresničil. Dajem pobude in spodbujam sodelovanje. Lahko se zanesete name, da bom zagotovil najboljšo rešitev.

I am - Jaz sem pomemben

Moj prispevek šteje, razmišljam svobodno, govorim odkrito, delujem dosledno.

Kar počnem, resnično prispeva k našemu uspehu in moj prispevek je cenjen. Lahko povem, kar mislim. Lahko se zanesete name. Spodbujam druge, da svobodno razmišljajo, govorijo odkrito in da ravnajo dosledno.

We surprise - Mi presenečamo

Nov način razmišljanja, nove aktivnosti, preseganje mogočega.

Spreminjamo obstoječe načine ravnanja in razvijamo nove boljše rešitve. Presegamo pričakovanja tako, da drugače gledamo na stvari in jih delamo drugače.

I engage - Jaz sem zavzet

Poslušam, delim z drugimi, se povezujem.

Rad poslušam, se učim, delim z drugimi. Spodbujam povratne informacije in jih uporabljam za razvijanje drugih. S komuniciranjem vplivam in motiviram. Razumem ljudi in ustvarjam trdna partnerstva. Spodbujam druge, da tudi oni delajo tako.

We enjoy - Mi uživamo

Uspešno premagujemo izzive in se pri tem zabavamo.

Vidimo rešitve, ne problemov. Izzive spreminjamo v priložnosti. Uživamo v tem, kar delamo in skupaj slavimo uspeh.

123 movies